donderdag 31 juli 2008

Enkele 12" layouts van het laatste jaar

Nog steeds heb ik vrij maar ik voel me een beetje een dief van de tijd. Het is een dubbel gevoel: aan de ene kant denk ik: " Ga wat nuttigs doen!" Anderzijds heb ik het idee dat ik het ervan moet nemen, nu het nog kan. Maandag moet ik weer op school zijn.
Klas inrichten, vergaderingen, overleg enz. En tijd gaat nou eenmaal snel, dus voor ik het weet, zit ik er weer. Ik ben dan ook
lekker eigenwijs bezig met fotograferen, beetje veranderen hier en daar en uploaden. Deze layouts heb ik in het afgelopen schooljaar gemaakt. Ze stonden nog niet op de foto. Dan zijn er nog een paar boekjes, die ik nog moet doen. Wie weet... staan ze hier dadelijk ook.


woensdag 30 juli 2008

Troy op bezoek

Gisteren waren Martijn en Anouk hier om sjablonen te maken met de Silhouette. Anouk wil nl. een bedrijfje beginnen met tijdelijke tatoeages. Het is prima gelukt ook al zei de verkoper van de sheets, dat het niet zou lukken. Ik heb gewoon alles twee keer uitgesneden; de eerste keer lukte net niet, de tweede keer perfect! Natuurlijk heb ik meteen even van de gelegenheid gebruik gemaakt om foto's te schieten.


Troy op bezoek 30-07-08 11:29

dinsdag 29 juli 2008

Zelfgemaakt album Madurodam

Tijdens de vakantie in het Sauerland heb ik dit album gemaakt. Ik had alle benodigdheden bij me. Lekker in de schaduw van onze nieuwe immens grote donkerblauwe parasol, heb ik menig uurtje zitten genieten aan onze nieuwe grotere maar vooral stevigere donkerblauwe Hartman-tafel. Geen aandelen, gewoon een fijne tafel!
De afmetingen zijn 21 cm x 21 cm. Gebruikte materialen: rood-wit-blauw-zwart (design) papier. Large daisy van Bosskut; stempels; Sakura Soufflé en Moonlight; Pigment inkt pennen. De stukjes sheet (colaflesje; distel; vogel) heb ik zelf getekend met Peel Off's permanent markers. Alles is ingebonden met de BIA.


zondag 27 juli 2008

Het zit er weer op...

de vakantie. Helaas maar waar! We hebben een paar lekkere weekjes genoten in het Sauerland. Gisteren zijn we teruggekomen.
Annelies heeft ons afgelost; zij en haar gezinnetje zitten er nu een weekje. Toen we gisteren thuiskwamen, heb ik gereserveerd bij de Premiere hier in Lelystad. Er kwam echter zo'n noodweer, dat ik ook weer heb afgebeld. Je zag geen hand voor ogen, als je naar buiten keek. Het water hierachter stond een halve meter hoger dan normaal. De wc en de douche begonnen water te spugen. Ik dacht: pompen of verzuipen!

vrijdag 4 juli 2008

Nog erg vroeg

Hoewel het vakantie is, ben ik erg vroeg uit de veren: kwart over 5 was het vandaag. Jacques wil nl. nog wat eerder naar zijn werk want dit is voor hem de laatste dag. Hij moet nog erg veel doen, zegt hij. En dat zal best wel; als je bedenkt dat ik vorige week vrijdag nog tot vier uur op school bezig ben geweest en zaterdag samen met Jacques nog een uurtje of drie...
Vandaag zal ik nog wel druk bezig zijn aan wassen, strijken en inpakken. Vooral de vraag, wat ik nou mee moet nemen aan scrapspullen, daar moet ik me vandaag nog maar 'ns flink over buigen.

donderdag 3 juli 2008

Wéér te lang geleden!

Al mijn mooie voornemens ten spijt, is het me niet gelukt om meer te posten.
School en ma hebben zoveel tijd in beslag genomen, dat ik geen tijd had, voor iets anders.
Nu is het dan vakantie en kom ik langzaam tot rust.
Vanmorgen heb ik de hele ochtend staan strijken, dat moet nu eenmaal ook gebeuren.
Er was nogal wat achterstallig onderhoud, zogezegd.
Dan heb ik eindelijk eens een paar andere slideshows op Hyves gezet.
Die heb ik ook maar meteen hier gedumpt, hahaha.
Gebeurt er tenminste iets!

Attigu en Troy

Fotoalbum