vrijdag 31 oktober 2008

Batavia Haven

Dit gebouw wordt momenteel aan de kust van Lelystad gerealiseerd. Het zijn allemaal appartementen; op de begane grond wat winkels en horeca. De stijl is aan de voorkant van begin vorige eeuw en aan de achterkant klok- en trapgevelwoningen. Het is een leuk project. In de havenkom voor het gebouw komt de bruine vloot te liggen. Lelystad begint er steeds beter uit te zien.

zaterdag 25 oktober 2008

Gisteren viel mijn Lovebird van Sizzix in de bus. Ik ben er gelijk wat mee gaan stoeien en dit is het resultaat.De Lovebirds zijn gestansd uit 1,2 mm dik karton. Daarna behandeld met glimmermist. Dat heeft van zichzelf al een subtiel glimmend laagje. Daarna ben ik er overheen gegaan met "Acryl glitterstructuurgel, kleur zilver van Marabu. Er komt dan een dikke glanzende, schitterende laag met zilverglitters overheen.

vrijdag 24 oktober 2008

AnneMoon


Voor deze LO heb ik echt zitten experimenteren. In het Sauerland, in Marburg, had ik afgelopen week 'glitter structuurgel: kleur Glitter-eis van Marabu' gekocht. Natuurlijk wilde ik dat ook uitproberen op en om de volle maan heen. Op de foto is het niet echt goed zichtbaar. Bovendien is de kleur veranderd door de flits. Verder heb ik kleuren gebruikt, die ik nooit gebruik. Geel, oranje en roestbruin zijn helemaal niet mijn kleuren. Jammergenoeg is het glittereffect (in de swirls, tekst en notenbalk) niet goed te zien.

dinsdag 14 oktober 2008

Loes O.L.C. Scrapcorner op 13 10 08.

Voor de online crop op Scrapcorner had ik een sketch van Patti Hutchinson uitgekozen.Dit had ik er zelf van gemaakt.

Oplossing scrapraadsel

Het goede antwoord is gegeven door Ellen. Gefeliciteerd Ellen! De bloemetjes zijn voor jou.
De oplossing zat 'm in het stukje "een voor een". Dit kun je zien als 12.59 uur. De rest is dan een eenvoudig sommetje. Ik vond het wel grappig om zoveel bezoekers te krijgen op mijn Blog. Ik hoop dat de bezoekers wat vaker langskomen. Gezellig!

zondag 12 oktober 2008

Scrapraadsel

Hier volgt een raadseltje voor de speurneuzen onder ons.
Degene, die het eerst het goede antwoord geeft, stuur ik 100% zeker een zakje op met 100 bloemetjes. Papieren maar ook zijden bloemen/bloemetjes. Hier komt het raadsel:

Gisteren zat ik al mijn spullen weer eens te sorteren. Eens in de zoveel tijd heb ik zo'n manie! Na een tijdje zit alles niet meer op de goede plek. Werkelijk honderden en honderden kleine dingetjes liggen dan klaar op tafel om weer in de vakjes gedaan te worden. Vol goede moed begon ik de spulletjes een voor een te sorteren toen in een keer de bel ging. Kwam er bezoek binnen...onaangekondigd. Tja, daar zit je dan met je goede gedrag! Je kunt moeilijk verder gaan met je verzameling bloemetjes, eyelets, lettertjes, figuurtjes etc. Ik heb me dus van mijn taak als gastvrouw gekweten en het bezoek koffie en zelfgemaakte appeltaart met -al dan niet- een flinke toef slagroom erop voorgeschoteld. Na een uur gingen onze vrienden weer op pad en kon ik gelukkig verder gaan met mijn klus. Jullie zullen het niet geloven maar ik was pas om 6 uur klaar. Hoe lang heb ik er over gedaan?

vrijdag 3 oktober 2008

woensdag 1 oktober 2008

Een bosje bloemen

Deze layout heb ik gemaakt voor de septemberwedstrijd van "Scrapcorner" De opdracht was: een LO met veel bloemen. Volgens mij ben ik daar redelijk in geslaagd. Jammergenoeg heb ik niet gewonnen. Daarom zet ik de LO nu hier neer. Ik heb ook nog een rechterLO voor erbij gemaakt, die zal ik zo snel mogelijk erbij plaatsen.