dinsdag 27 januari 2009

Om 14:00 uur...

is de ceremonie voor mijn moeder. Afgelopen woensdagavond overleed ze op 86 jarige leeftijd. Ze heeft een ware lijdensweg achter de rug; wat voor ons niet altijd even makkelijk was. Wij hopen dat ze zal rusten in vrede.

dinsdag 20 januari 2009

Kleine verandering


De randjes van de foto heb ik bewerkt. Ze zijn nu wit zodat de foto beter uitkomt op het donkere papier. Dat hoop ik althans.
De pijlen zijn van de Quickutz Revolution.

The wonder years van Daisyd's

Dit boekje is echt leuk voor degenen die van vrolijk en freestyle houden.
De voorbeelden werden gemaakt met Daisyd's papier en emb's.
Het boekje kost ca. 8 euromaandag 19 januari 2009

Attigu in het treintje van de Efteling


Vanavond was een online crop op Scrapsite en daar heb ik aan meegedaan. Ik moest gewoon even wat anders om handen hebben. De situatie met mijn moeder vreet een hoop energie en dan heb je af en toe wel een verzetje nodig. Dit is 'm dan geworden.

vrijdag 16 januari 2009

Linkerkant LO AttiguIk houd ervan om twee LO's te maken. Dat staat mooier in je album, vind ik. Deze LO heb ik erbij gemaakt. Eigenlijk n.a.v. dezelfde sketch maar dan een kwart slag gedraaid. De vlinder is ook van Sizzix; een Bigz.

woensdag 14 januari 2009

Online crop van ScrapcornerGisteren heb ik deze crop georganiseerd op Scrapcorner. De sketch had ik zelf gemaakt. Ik zag op een website een erg mooie layout (vond ik tenminste) maar er was geen sketch van. Dan blijft er niets anders over, dan er zelf een te maken. Deze LO is van mij en Attigu staat op de foto. De foto is al van twee en een half jaar geleden maar ik vond 'm zo mooi, dat ik 'm nog wilde gebruiken.
De avond was een succes. Het was gezellig en er zijn een stel leuke LO's gemaakt.
Gebruikte materialen: wit cardstock; dessinpapier; stempels; vogel van Bigz Sizzix

zondag 11 januari 2009

Op het ijs

 
Posted by Picasa


Net als zoveel Nederlanders hebben we heerlijk geschaatst de afgelopen dagen. In het begin was het wel weer wennen! Wiebelig en kramp onder mijn voeten, die bovendien ijskoud waren. Maar al gauw ging het beter, hoewel ik nooit meer zo soepel als vroeger zal schaatsen. Attigu had net nieuwe schaatsen gekregen en stond daar voor voor het eerst op. Ik moet zeggen: het lukte hem aardig en nu schaatst hij best al goed. Gisteren was het bovendien een heerlijke zonnige dag en ik heb echt genoten zonder echtgenoot overigens want die moest werken. Er werden uiteraard weer de nodige foto's geschoten.

zaterdag 10 januari 2009

Album van de herfstvakantie

Dit albumpje had ik op 11 december klaar maar ik had nog geen tijd om het te plaatsen. Het komt een beetje vreemd over terwijl iedereen aan het schaatsen is maar die foto's komen vast ook nog wel... in de lente.

De voorkant van het albumpje had ik met rondjes (post it) beplakt. Dat was het loof van de bomen. Ik ben hier overheen gegaan met glimmermist en de stammen heb ik met perfect pearls erbij geschilderd. Hier en daar heb ik stansjes van de Quickutz gebruikt, bv. de slak en het lieveheersbeestje. Stempels van Inkadinkado. Op iedere bladzijde komt het uiltje een of twee keer terug.
Het papier is van "Imagination Project". Ik vond de kleuren wel bij de herfst passen.


vrijdag 2 januari 2009

Lelystad

Mijn favoriete plekje in Lelystad (op mijn eigen huis na) is aan de kust. Daar is een concentratie van leuke en interessante projecten. Bataviastad, wat op 14 februari a.s. het derde gedeelte opent; de Bataviawerf; Nieuw Land museum en het appartementencomplex aan de Bataviahaven.

Nog een maand of twee en dan komen de eerste bewoners er hun intrek nemen.

donderdag 1 januari 2009

Gelukkig nieuwjaar

Het allereerste bericht van 2009 is hier een feit. Graag wil ik iedereen, die hier op bezoek komt, het beste wensen.

Sinds ik dit online dagboek heb, zijn er zo'n kleine 2000 mensen hier langsgekomen. Dat vind ik heel leuk. Bedankt hiervoor!!! Blijf alsjeblieft mijn Blog bezoeken en leuker nog: plaats een berichtje.