dinsdag 30 maart 2010

Stap...Deze LO heb ik gemaakt voor de maart-challenge van het Scrappassion Challenge Blog.
De opdracht was:
Eén titel van één woord;
twee foto's;
drie stukken designpapier
vier stempelafdrukjes (s t a p)
vijf bloemen
Mijn (ene) titel bestaat uit vier stempelafdrukken.

De nietjes heb ik rood gemaakt met Copic markers.
De schoentjes zijn van Troy.

zondag 21 maart 2010

BOM 5 Mixed mediaBom 5 is ook eindelijk een feit. Ik vond het onderwerp 'wensen' best moeilijk maar ik heb toch iets gevonden. Heimelijk denk ik hier wel eens aan: Lekker veel ruimte en/of een scrapwinkel beginnen in het Sauerland. Ze hebben daar nog nooit van scrappen gehoord! Hoe bestaat het, hè!!!
Het HEMA fotoblad heb ik eerst geverfd en daarna met glimmermist behandeld. Daarna heb ik wat strepen getrokken met "Wonderliner wit van Pelikan".
Voor het huis heb ik papier van Basic Grey gebruikt. Verder heb ik weer zo'n beetje alle pennen gebruikt die ik heb: Copic markers; Sakura's; Stabilo's; Signo Uni Ball alle kleuren en natuurlijk de pigment inkt pennen. Ik heb de boomstempel van Tattered Angels gebruikt en een tulpen stempel van Hero Art. De schoorsteen komt uit een grote 'muziek' stempel van Penny Black en dan heb ik nog een uiltje gestempeld. Verder allemaal restjes papier.

dinsdag 9 maart 2010

BOM 4 Mixed media


Weliswaar wat aan de late kant (rapporten gingen vóór) maar toch nog gelukt! De vraag bij deze BOM was min of meer of je modebewust bent en je van vrouwelijke dingen houdt. Dat heb ik er althans uit op gemaakt. Ik vond het wel een leuk idee om een bommetje te maken over mijn armbanden. Ik sta er mee op en ik ga ermee naar bed. Zo af en toe verander ik de kleuren. Soms heb ik er drie om, soms vier en soms vijf. Het is weer een mixed mediaatje geworden.

Allereerst heb ik het HEMA fotoblad roze geverfd en daaroverheen heb ik met witte 'wonderliner van Pelikan' krullen gemaakt. Met verschillende stukjes papier; stempels en pennen heb ik BOM 4 opgeleukt. Ik heb twee foto's gebruikt en die gecropt.