zondag 27 juni 2010

Weekendje Sauerland

Het was een heerlijk weekendje in Frankenau, Hessen. We hebben lekker helemaal niets gedaan! Alleen zitten lezen onder de grote blauwe parasol en af en toe een wandelingetje.

zaterdag 19 juni 2010

papiertje ontworpen 2 & 3
Hier zijn het tweede en derde papiertje in de serie. Dit keer heb ik lichtgroen en lichtblauw cardstock gebruikt. Voor de rest is het op dezelfde manier gemaakt als het roze vel. De vogeltjes zijn hetzelfde als op het roze vel alleen zijn deze van de Silhouette.

Spulletjes uit Parijs

Natuurlijk moest ik toch ook wat meenemen uit Parijs.
Noem het maar een paar souvenirtjes.


Scraptijdschriften hebben ze daar wel. Er lagen er vier en daar heb ik er drie van meegenomen. Bij een tijdschrift zat nog een boekje. De Franse tijdschriften zijn heel anders dan de Nederlandse. Ik vind ze echt een verademing vergeleken met de twee bladen hier! Dan heb ik nog flesjes metallic - en parelmoer inkt in verschillende kleuren. Je kunt er mee schrijven met een kroontjespen maar ook verven. Dan heb ik nog een setje clearstamps en een setje Signo Uni balls fijn meegenomen.

dinsdag 15 juni 2010

Lang weekend Parijs

Afgelopen donderdag vertrokken wij al vroeg voor een lang weekend Parijs. We hadden een hotel geboekt in een buitenwijk van Parijs. Alles was prima in orde en het was fantastisch, dat de trap naar de metro pal voor het hotel lag. Op nog geen 20 meter afstand. We hebben twee dagen door Parijs gezworven en het was helemaal leuk!!! Hier een paar foto's van de eerste dag: Paire Lachaise; Mont Martre met Place du Tertre en de Sacre Coeur. Het weer was (in tegenstelling tot de weerberichten) ook prima! Wij gaan zeker nog een keer terug. En uiteraard komt er een albumpje!vrijdag 4 juni 2010

papiertje ontworpen

Vandaag had ik vrij en heb ik me lekker uit zitten leven met allerlei soorten pennen; stempels; glimmermist. Er zal wel een keertje een foto op komen in het midden waar het wat rustiger is. Maar zo vind ik het ook al aardig! De ondergrond was een roze vel cardstock.