dinsdag 28 december 2010

Weekje in het Sauerland


De afgelopen week waren wij in het Sauerland. De sneeuw lag er erg hoog. Toen we aankwamen moest Jacques een parkeerplaats uitgraven want anders zou de auto op het smalle weggetje blijven staan en dat kon natuurlijk niet! Op het moment dat we weer vertrokken, moest Jacques de auto uitgraven; er was nl. behoorlijk wat bij gekomen, de laatste dag.
Posted by Picasa

De allerbeste wensen voor iedereen...

die hier op bezoek komt. Ik wens iedereen een fantastisch 2011 en ik hoop dat het een creatief jaar zal worden.
Mijn volgers en al degenen, die hier berichtjes plaatsten, wil ik hartelijk bedanken voor de '3L', dat zijn de lieve, leuke en soms leerzame boodschappen, die ik mocht ontvangen. Ik hoop dat zij ook komend jaar weer te gast zullen zijn op mijn blog.
Dit is tevens mijn inzending voor het thema: happy new year voor de Crazy Amigo's.

vrijdag 17 december 2010

Kaartenset Mixed Media


De laatste twee maanden (ja, erg lang maar geen tijd, hè) heb ik deze kaartjes gemaakt. Eigenlijk om zelf nog wat techniekjes uit te proberen. Morgen geef ik een workshop hier aan huis en natuurlijk moet ik zelf de nodige voorbeelden hebben. Gebruikte materialen: witte en zwarte verf en gesso. Glimmermist; sjablonen; stempels; (witte) pennen; golfkarton; muziekpapier; bigz en andere stansvormen.
donderdag 2 december 2010

Vakantie in Toscane 2002

Hier nog eens een albumpje. Door chronisch tijdgebrek heb ik er niet zo veel tijd aan kunnen besteden. Verder vind ik, dat het papier (scrapbookpad 12" x 12" van 'We R Memory Keepers' "Sunny") al heel veel bijdraagt. Een paar bladzijden zal ik nog wat onder handen nemen maar voor de rest vind ik het wel oké, zo. Het weinige wat ik heb gebruikt, is afkomstig van de Silhouette of een ander stansfiguurtje (large daisy van Bosskut). Het formaat is 15 cm x 15 cm. Ik weet nu trouwens ook waarom dit albumpje zo goedkoop bij de 'Witte boekenzaak' lag  maar dat terzijde. ;-)