vrijdag 28 januari 2011

Twee MMmetjes (mixed mediaatjes)


Het onderste MMmetje heb ik gemaakt toen Corrie, José en Monique hier vorige week waren. De bovenste heb ik er dat weekend nog bijgemaakt. Gebruikte materialen en gereedschappen: scrappapier; gesso; glimmermist; pigment inkt - en permanent-pennen; verf;  Oost-Indische inkt; stempelkussens; zelfgemaakte bloem (daisy van Bosskut); sjablonen; kroontjespen; schaar.

zaterdag 22 januari 2011

Bloemetjes van filterzakjes


Deze bloemetjes heb ik gemaakt van filterzakjes. De stansen zijn de "large en small daisy" van Bosskut. De bloemetjes heb ik met meerdere kleuren glimmermist bespoten. Op het hartje heb ik bolletjes decoratiemateriaal geplakt. 

zondag 16 januari 2011

Iets heel anders: vintage tags


Voor de broodnodige variatie maar weer eens wat anders: tags en dan ook nog vintage. Niet direct wat men van mij gewend is. Ik vond het wel leuk om eens te doen. De plaatjes zijn van de "Graphics fairy". (Zie mijn yurlspagina = musicianne startpagina- hiernaast en dan pagina stempelen) Stempeltjes (de meeste) van "Eline's huis".

donderdag 6 januari 2011

Twee MMmetjesWaarschijnlijk heb ik behoefte aan wat zonniger weer en wat meer warmte. Ik vind het wel weer goed zo met de winter!!!

In werkelijkheid zijn de kleuren van deze MMmetjes wat feller. De vlinder en de uil zijn geëmbost.
Gebruikte materialen: glimmermist, sjablonen; stempels; embossingpoeder TH; pigment inkt pennen; zwarte acrylverf. Het bovenste gedichtje is een bestaand gedichtje uit een poëziealbum. Het tweede is van mijzelf en onderdeel van een langer gedicht.