donderdag 23 juni 2011

Albumpje Dierenpark Amersfoort
Deze foto's had ik al een paar jaar liggen. In de kerstvakantie was ik er al mee begonnen: met dit albumpje. Af en toe deed ik weer eens wat. Nu is het dan bijna af. Ik was weer iets te enthousiast met foto's maken, zag ik later: de datum of het jaartal staat er nog niet op en misschien nog wat tekst hier en daar.
Het album is een oud giromapje. Daar had ik er nog een paar van liggen. Kwam weer van pas. Alle gedichtjes zijn van mijzelf.

Alles lang
Lichtbruin met donkerbruine vlek
en een super super-lange nek
Drie horentjes op de kop.
Lange wimpers als van een modepop.

Deurtje,
deurtje met 'looks' zo armetierig,
zeg eens: "wat zit er achter jou?"
Ik ben toch zó nieuwsgierig!!!
Kom, doe open en vertel het me gauw.

Apen
Zie ze zitten op een rij.
Je registreert het en loopt voorbij.
Maar je komt terug en 'schiet'.
Ook al zie je de snuiten niet.
Vier apen op een rij... zittend...
gebroederlijk zij aan zij
aan zij.

Watoessie
Moeder en tantes hebben zich over je ontfermd
Zo word je beschermd.

zondag 19 juni 2011

Weer eens iets gepimptmaar dit keer iets groots... We hebben de voorkant van ons huisje in het Sauerland laten veranderen.
Boven is de nieuwe situatie; de onderste foto is zoals het was. Sommige mensen zien het verschil niet direct; in de oude situatie zaten er balkjes onder de ramen. Nu is alles wit gepleisterd zoals de rest van het huisje. Afgelopen midweek waren wij daar om het resultaat te bekijken en we zijn er heel blij mee. We vinden het uiteraard veel mooier!

zaterdag 4 juni 2011

Vogeltjes


Afgelopen week waren wij in het Sauerland. We hebben heerlijk in de zon gezeten. 's Avonds had ik nog wat zin om te fröbelen. Zie hier het resultaat.