zondag 13 november 2011

Wie goed kijkt,


ziet zelfs met één oog! Waarmee ik bedoel dat kijken en zien niet hetzelfde betekenen. En dat je meer ziet als je maar goed kijkt. De ondergrond heb ik behandeld met gesso. Het gezicht heb ik opgeplakt en er een lijf aan getekend en een puntmuts opgezet. Met verschillende diktes permanent- en pigment inkt pennen heb ik de haren en slierten getekend. Op de linkerbladzijde heb ik een stempelafdruk gebruikt en op goudpapier geplakt.

donderdag 10 november 2011

Twee artjounalings


De bovenste heb ik afgelopen weekend gemaakt en de onderste op 3 november. De datum die erop staat klopt dus niet. Voor de achtergrond heb ik shadowpaint gebruikt. Daarop geplakt. Afgewerkt met gelmedium voor een glans.

zondag 6 november 2011

Waarom hebben kleine mannetjes...


Deze artjournaling heb ik ook tijdens het scrapweekend van vorige week gemaakt. Thuis heb ik nog het e.e.a. veranderd. De tekst is van mijzelf en is symbolisch bedoeld. (Als spreekwoord, zeg maar.) Ik zie vaak kleine mannen met bv. grote auto's, honden, of gewoon een grote bek.

vrijdag 4 november 2011

Scrapsite weekendHet afgelopen weekend was ik in Dongen, Brabant. Er werd daar een scrapweekend gehouden, georganiseerd door 'Scrapsite'. Het was erg leuk om iedereen weer te zien en gezellig met z'n allen te scrappen, kletsen en andere dingen te doen. De lokatie was ronduit fantastisch! Op zondagochtend ben ik met een paar meiden naar de 'Scrapheap' geweest. Het was er vlakbij en er werd een rommelmarkt georganiseerd. Tot mijn grote vreugde lagen er twee specials van 'Somerset artjournaling' op mij te wachten. Jolande had ze voor mij apart gehouden. Bij deze nogmaals bedankt Jolande!