vrijdag 30 december 2011

Als de kat van huis is...


De achtergrond had ik al een tijdje geleden gemaakt met gesso; glimmermist en mallen. Het plaatje vond ik in een tijdschrift. Ik heb het verder bewerkt met CM's en andere pennen. Langs de kanten wat washitape en een border van de Silhouette. De muisjes heb ik zelf getekend. Het spreekwoord is bekend, denk ik.

woensdag 28 december 2011

Computer, wat moest ik zonder jou?
De -voor mijn doen lichte- ondergrond is lichtblauwe chalkmist met groene en rose glimmermist. De Apple (iMac) heb ik getekend en met zilverstift ingekleurd.
Het gedichtje is van mijzelf. Ik heb het in 2003 gemaakt. Op dat moment hield ik blijkbaar nog niet echt van mijn PC maar inmiddels heb ik toch wel een stevige relatie met mijn oogappeltje!!!

vrijdag 2 december 2011

Pecunia VulgarisDe achtergrond heb ik met groene en blauwe glimmermist gemaakt. Hier en daar gesso met sjablonen opgebracht. Langs de randen washi tape, al dan niet zelfgemaakt. De bloemstengels zijn van Silhouette evenals de rechter bovenrand.
De naam Pecunia suggereert, dat het om een plant of bloem gaat; het lijkt op o.a. Petunia. Het betekent dus geld of vermogen.

AliensDe ondergrond, die ik al een hele tijd geleden heb gemaakt, bewerkt met verschillende acrylverven rood; wit en zwarte en zilveren tinten. De zwarte 'hartjes' waren left-overs van de Silhouette. Ik heb ze opgeplakt en dit kwam eruit. Ik vind het leuk af en toe op Niburu te kijken; een website met allerlei mysterieuze onderwerpen.