woensdag 29 april 2015

Mijn Lifebook 15 15 01


Ik ben nu aan het werk in een oude Bosatlas. Lekker groot formaat en er schemeren soms nog leuke stukken uit de atlas door.

dinsdag 7 april 2015

Feestelijke opening Art-Atelier Anne





Op zondagmiddag 19 april is het zover: dan gaan om 13:30 uur de deuren open van Art-Atelier Anne, dat is gehuisvest op de Zeilweg 32, Noordersluis in Lelystad. Op de foto's zijn de laatste ontwikkelingen te zien. Ik wil hier graag workshops gaan geven aan creatievelingen, die nog nét wat meer hulp nodig hebben met art-journalen, mixed media en allerlei materialen, technieken en stijlen, die daarbij horen. Ook wil ik op de (voorlopig) donderdagmiddag een instuif houden. Voor 5 euro kun je de hele dag van 10:00 uur - 16:00 uur terecht om lekker, onder het genot van een kopje koffie of thee, gezellig met anderen, met je eigen project aan de gang te gaan.
Daarnaast wil ik een hele bescheiden start maken met de verkoop van art-supplies.  Ik ga me in eerste instantie richten op spullen, die niet (meer) in Lelystad te koop zijn. Ik denk vnl. aan Uni Posca; de meest gebruikte paintmarker bij art-journalen. Voor de rest heb ik nog wat washitape; lintjes en bloemetjes. Art-Atelier Anne zal geopend zijn op donderdag. Op zaterdag en zondag worden de workshops gehouden. Zie mijn website voor inlichtingen: http://www.art-atelieranne.nl

Ben je op zoek naar een ruimte voor een workshop? Ook dan kun je bij mij terecht. Neem contact op.