vrijdag 26 september 2008

Oodles of doodles
Dit leuke boekje gaat over het doodelen. Er staan verschillende manieren in beschreven. De illustraties spreken voor zich. De laatste bladzijden zijn gereserveerd voor voorbeelden in verschillende categorieën. Er wordt een sjabloon bijgeleverd. De prijs is ca. 17 euro

zondag 7 september 2008

Symfonisch vuurwerk

Een paar dagen geleden heb ik deze dubbele LO gemaakt.
Ik wilde een heel strakke LO maken en dat is, geloof ik, goed gelukt.
De letters zijn met de Silhouette (Quickutz) gemaakt.De foto rechtsonder is eigenlijk een envelopje. Binnenin staat een gedichtje over het vuurwerk die avond. Het mapje is gemaakt m.b.v. de "Notch & die" van Basic grey.Door op de foto te klikken wordt het gedicht goed zichtbaar.


vrijdag 5 september 2008

Toevoeging

Ik heb nog een kleine verandering aangebracht op de rechter-LO. Ook hier heb ik een cirkel gemaakt maar dan kleiner. Het motiefje is hetzelfde.
De kleur van de LO's verschilt enorm. Waarschijnlijk ligt dat aan het tijdstip en de plaats waar de foto's genomen zijn.

woensdag 3 september 2008

De rechterhelft
Gisteravond heb ik in navolging van de online crop van eergisteren, een tweede LO erbij gemaakt. Ik heb graag een dubbele LO in mijn album; dan past het beter bij elkaar. Bovendien had ik nog meer foto's liggen. De foto maken was nog het moeilijkste want dat lukte me absoluut niet. De foto staat er scheef op omdat het blad enigszins krom is getrokken. Ook de stempelafdrukken van de rechterkant zijn daardoor lichter geworden. Nou ja... (zucht) als het niet kan zoals het moet, moet het maar zoals het kan. Normaal gesproken is dat niet echt mijn lijfspreuk maar deze keer moet het maar!
Ik heb de foto nogmaals gemaakt en dit keer is ie iets beter; ik heb 'm gauw vervangen dus.

Het gedichtje heb ik helaas vreselijk slordig geschreven; het kwam op als een van de symptomen van een virus wat op dit moment rondwaart. Ik moest dus heel snel schrijven want ik had geen kladpapier in de buurt. Dit is het en dan leesbaar:

Plaagbeesten komen bij ons feesten.
Rupsen en spinnen:
niets tegen te beginnen
Ook mieren kunnen aardig klieren.
Ik zou liegen,
als ik zeg: ik hou van vliegen.
Vervelende slakken
kruipen op alle takken.
Maar de hele stugge;
dat zijn de wespen en muggen!
Het is echt een last
maar ze blijven hier vast.

maandag 1 september 2008

Leven O.L.C. van Scrapsite.


Vanavond heb ik meegedaan aan de online crop bij Scrapsite. Ik heb me redelijk aan de sketch gehouden; alleen heb ik de cirkel getekend en niet van papier gemaakt en... hij is ook ietsje groter uitgevallen, hihihi. In de rechter bovenhoek heb ik de stempelafdruk "lovebirds" gemaakt van "Pink Paislee". Linksonder heb ik twee klaprozen gestempeld van Hubinont. In de tekst zit de vlinder van Sizzix. De tekst gaat over allerlei soorten leven bij ons op de patio: vogels; kikkers; insecten en slakken. Ze zijn niet allemaal even welkom.

Dit was de sketch van Natalie.