vrijdag 8 januari 2010

BOM 1 Mixed media
Ik ga meedoen aan het 'Book of me' project van het Dolls forum. Het lijkt me een goed idee om regelmatig iets om handen te 'moeten' hebben. Nadat eind deze zomer "Scrapcorner" er als forum mee stopte, had ik geen stok meer achter de deur om iets aan ontspanning te doen. Ik deed daar immers de online crop altijd... Nu, met het nieuwe jaar in het vooruitzicht, heb ik besloten om, hoe dan ook, meer aan ontspanning te doen. De boog kan niet altijd gespannen zijn! Dus... ik ga gewoon tijd vrij maken!

Hier is nummer 1 van het 'book of me'.
Ik heb voor het A4 formaat gekozen omdat ik nog steeds een grote stapel fotopapier van de HEMA heb liggen. Dit heb ik allemaal gebruikt: Roze van "Scrapbook colors kit van M" (verf); glimmermist; verschillende soorten dessinpapier; borderpons Martha Stewart; CM's en de fineliners daarvan ; Stabilo's; Signo uni-ball, vnl zilver; allerlei soorten pigment inkt pennen; permanent pennen en een stempel van een libel en een hertje.

11 opmerkingen:

Dora zei

Dit is een schitterend begin van jouw BOM, dit is een echte Anneke lo, en ik vind m leuk, heel leuk!

Jacqueline zei

Wat een geweldig creatieve LO! Ik heb hem even zitten bestuderen, want er is zo veel te zien. Mijn complimenten, Anneke!

corrie zei

Supergaaf weer !
Als heel je BOM zo gaat worden, wordt het een waar kunstwerk !!
Suc6 en veel plezier met de rest....

margret zei

Wat geweldig gedaan Anneke!
Zo wordt het een geheel eigen en heel creatieve en originele BOM.
Mijn complimenten.

blogvanco zei

Ooh wat leuk zeg, een echte Anneke. Is het de bedoeling dat je elke week een blz maakt?

* Daniëlle * zei

Wat ontzettend leuk jouw bijdrage voor je BOM. Echt helemaal jouw stijl. Goed plan om voor jezelf te kiezen. Dit kun je dus op twee manieren opvatten. ;-)

Hanneke zei

Hoi Anneke!! Leuk dat je op mijn blog bent geweest altijd leuk om nieuwe scrappers te ontmoeten, vind je niet? Leuk idee het BOM boek, ziet er ook erg leuk uit!!!
Jammer dat er zoveel scrappers op kaarten overstappen, ik maak ook wel eens kaarten maar maak toch liever een LO hoor!!!

Groetjes Hanneke

Ans zei

Echt een uitstraling die jij kan maken!!! Super!

Fia zei

Vind hem helemaal super Anneke, lekker vrolijk en leuk die tekstjes!!
Zal een heel mooi boekje worden heel veel succes!

Ageeth zei

Haha hij is leuk !!!

Impulzz zei

An ...help me wat is in godsnaam een BOM....bewust ontzettend magistraal,.....beter onder mij.....behoorlijk ontwikkelde mode, ....bewust ongehuwde moeder maar dat lijkt me nou niet direct de juiste.....duhhhhh...maar ik vind de plaatjes wel buitengewoon ontzettend mooi...tja..liefss je zussie