vrijdag 5 februari 2010

BOM 3 Mixed media


Mijn derde BOM is af. De opdracht was om iets over je lijf te schrijven waar je niet zo (on)tevreden over bent. Bij mij zijn dat de kilo's en de eeuwige strijd daartegen. Het is weer een MMmetje geworden.
De basis is een HEMA fotoblad wat ik lichtgroen heb geverfd met MM scrapbookkit. Daaroverheen heb ik glimmermist gespoten. Dit effect zie je niet (goed) op de foto. Dan heb ik verschillende technieken gebruikt. Croppen; alteren; stempelen; paper piecing; stanzen etc. De foto was vers van de pers: door mijn Imac gemaakt en gelijk uitgeprint.

7 opmerkingen:

blogvanco zei

Heel erg leuk gedaan weer, hoe je het allemaal doet, ik weet het niet maar het resultaat mag er zijn. Het zal een heel kleurrijk bommetje worden, gaaf !

Tineke zei

Wat een leuke lo en weer zo echt jou. Die strijd, daar ben je niet de enige in, wat je schrijft herken ik direct, maar ik vind het echt moedig om het ook zo op te schrijven.

Fia zei

Nou dat bommetje van jou ziet er kleurrijk uit en...heel eerlijk!!!
Ik vind hem zo leuk!!!!!

Lenet zei

Ik vind hem geweldig. Je hebt een heel aparte eigen stijl en dat mag ik graag zien. Op de een of andere manier tover je bij mij met je werkstukken altijd een lach op mijn gezicht,en dat is positief bedoeld.

Astrid zei

helemaal een Anneke - LO! Kei leuk joh! Wat kun je dat toch goed!

Dora zei

Een mooie lo, echt weer Anneke en een persoonlijke journaling, leuk dat jij ook zoveel schrijft nu op je lo!

* Daniëlle * zei

Grappige stijl Anneke, echt iets voor jou. Herkenbaar verhaal overigens...