zondag 14 oktober 2012

Leuke hoedjes


Deze art journal heb ik ook weer in mijn grote Canson gemaakt. (28 cm x 35.5 cm). De achtergrond heb ik met verschillende media gemaakt. Eerst een stel sjablonen gesprayd met glimmermist. Daaroverheen heb ik gesso gesmeerd. Daarna was het tijd voor blauwe acrylverf langs de randen. Hieroverheen heb ik wat gestempeld. Dan met bubbeltjesplastic met wit in de diagonale hoeken. Nog een paar stempeltjes erover heen en wat vervagen met natte kwast. Het plaatje ben ik te lijf gegaan met de zwarte pilot perma ball.

Het plaatje komt uit een prachtig (4 cm. dik gebonden) boek over 'Toetanchamon' met grote glossy platen op elke bladzijde. Ik heb het in het Sauerland uit een aanbiedingenbak gehaald voor 3 euro maar tot nu toe vond ik het moeilijk om erin te gaan knippen. Boeken ruïneren ligt niet echt in mijn aard en het heeft mij heel veel moeite gekost om het boek ook te gebruiken waarvoor ik het gekocht had.

De tekst slaat op het feit, dat tegenwoordig niemand meer een hoed op heeft. In vroeger tijden liepen alle vrouwen met een hoedje op. Zelf heb ik wat met hoeden en als het ff kan, zet ik er een op. 


De onderstaande site vond ik op het AJ-forum en je kunt daar een link achterlaten van je eigen blog. Je moet wel drie sites bezoeken (wat een straf, hihihi) en een link op je eigen site naar Artists in Blogland plaatsen. 
Bij deze dan:  Artists in Blogland 

8 opmerkingen:

jolande zei

Prachtig!!! helder van kleur en ik vind dat je iedere keer zo creatief bent in de onderwerpen die je kiest!!

Yvonne zei

Prachtige pagina, ik vind de blauwe achtergrond zoo mooi.
Leuk, hoedjes maar aan mij niet besteedt. Ik heb een gruwelijke hekel om iets op mijn hoofd te dragen maar vind het bij een ander wel erg leuk.
Groetjes Yvonne.

Dora zei

Een hele mooie pagina!

Ilonka zei

Wat prachtig weer. Echt schtitterend.

Groetjes Ilonka

NatashaMay zei

Fabulous collage. I love the color choice. It gives it extra energy. :)

Soraya zei

wauwie....
Kijk mijn ogen uit hiero op jou blog!! wat een mooi creaties maak je zeg!!!

corrie zei

Ben helemaal verliefd op de kleurencombi !
En wat het scheuren uit boeken betreft...als er de 1e pagina maar uit is, gaat het hier verder wel :)

Henriëtte zei

Schitterende pagina, mooie kleur blauwe achtergrond. Ik vind trouwens de kleurencombi blauw/bruin erg mooi!!