zondag 9 juni 2013

Gezichten

Het is alweer een tijd geleden, dat ik hier wat liet zien. Stil gezeten heb ik niet. Ik zag laatst op Pinterest een paar AJ's met een hoog smal formaat en dat vond ik erg leuk. Ik journal tot nu toe in bijna allemaal dubbel A5-formaat in Moleskine-achtigen en een hele grote Canson.  Ik wist dat ik in een van de laden al een paar jaar een telefoonklappertje van mijn moeder had liggen. Het papier is best stevig en ik besloot om het te gebruiken om gezichtjes te oefenen. De achtergrond heb ik wat beplakt en bestempeld. Daarna kon het feest beginnen. Ik vind het erg moeilijk en het zal nog wel eventjes duren, eer ik een aardig gezicht kan tekenen/schilderen.
De spreuken zijn bijna allemaal van Omdenken.nl

11 opmerkingen:

Carla zei

Mooie gezichten Anneke. Stukken beter dan die ik meestal teken. Leuk zo'n gezichtenboekje

Je@net zei

Wat gaaf, Anneke, heel leuk idee zo'n gezichtenboekje!

jolande zei

Whooooooooo jij bent goed bezig geweest !!!! wat een produktie heb je er van gemaakt!! Ik herken er zelfs een als Marielle hahaha!!
Gaaf hoor :)

Annemarie zei

Prachtige gezichten!!! Mooi gemaakt Anneke
Groeten Annemarie (SA)

Jann- Will zei

Wat leuk, en knap, je ziet de gezichten steeds vaker voorbij komen, ik waag me er (nog niet) aan.
Het wordt een leuk boek zo!

Corrie Schaliboom zei

Lekker produktief geweest Anneke !
Een leuke manier van recyclen van je moeders telefoonklapper...
groetjes Corrie

* Daniëlle * zei

Leuk gedaan. Mooie gezichten en superleuke teksten. Herkenbare zitten ertussen. ;-)

* Daniëlle * zei

Nog even een reactie op jouw vragen op mijn blog: natuurlijk vind ik mijn jaaroverzicht maken ook scrappen! Kan me ook niet herinneren dat ik gezegd had dat het niet zo was. ;-) Ik heb gekozen om deze - strakke - stijl aan te houden voor mijn jaaroverzicht. Ik vind dat heel veel kaartjes of ander materiaal daar niet bij past. Vandaar. Smashen was veel 'losser'. Wie weet volgend jaar weer. Ik maak tenslotte (bijna) altijd af waar ik aan begin. ;-)

jolande zei

Ohhhh wat leuk al die gezichten!!!!

margret zei

Geweldig gemaakt Anneke.
Ik geniet van je werk. De gezichten, de spreuken en dan die achtergronden die je gemaakt hebt. Mooi om te zien en de spreuken zetten aan tot nadenken ;)

Chris zei

Hi Anneke, just stopping by to say how delightful your blog is. Thanks so much for sharing. I have recently found your blog and am now following you, and will visit often. Please stop by my blog and perhaps you would like to follow me also. Have a wonderful day. Hugs, Chris
http://chelencarter-retiredandlovingit.blogspot.ca/