dinsdag 3 oktober 2017

Designteam lid van Craftliners

Sinds 1 oktober j.l. mag ik mij DT-lid noemen van Craftliners. Ik hoop, dat ik mensen kan inspireren met het maken van leuke art-journals/mixed media en freestyle scrapbooking.

Bezoek de website: http://craftliners.blogspot.nl

4 opmerkingen:

Lydia Boode zei

Welkom in ons team we zijn erg blij met je.
Team craftliners

Anneke Wijers zei

Dank je Lydia en bedankt voor je hulp.

Veerle zei

Gefeliciteerd Anneke. Ik heb met veel plezier je stukje gelezen op het CraftLines blog en je mooie creatie bewonderd. Mag ik je aub eens vragen hoe je er überhaupt aan begint om uit te zoeken waar je dergelijke cursussen, workshops en art schools kan volgen. Ik doe al redelijk wat op gebied van mixed media op kaartjes maar ben nog een echt groentje zou me graag willen bijscholen. Moest je tijd hebben om me te antwoorden dit is mijn mail adres: veerle.derden@hotmail.com

Succes nog met je DT positie, groetjes Veerle

Anneke Wijers zei

Hoi Veerle, bedankt voor je antwoord. Ik 'hoor' dat je uit Vlaanderen komt. (Hopelijk heb ik het goed gehoord...) anders zou ik zeggen: Kom eens een workshop bij me doen. Ik kan je wel wat ideeën aan de hand doen. Google eens op Life Book en Let's face it. Dan heb je nog Wanderlust. Life Book is ermee begonnen voor zover ik weet en de anderen werken volgens hetzelfde principe: je krijgt iedere week een les van wisselende leerkrachten; dus heel divers. Je leert er echt heel veel van. Je kunt je werk in FB-groepen posten maar hoeft niet persé. Succes en misschien zie ik je komend jaar in Life Book.
Groetjes Anneke