donderdag 14 februari 2008

Weer terug

Gisterenmiddag zijn we teruggekomen uit het Sauerland.
Zaterdagmiddag gingen we er heen.
Van te voren moest ik in Nederweert zijn om een jaargang Creating Keepsakes af te halen. Daarna reden we door naar Beek om een bezoekje te brengen aan Chrit en Frieda.
Ze waren erg verrast (zo vaak gebeurt het nl. niet) maar al gauw stonden koffie en vlaai op tafel! Het was erg gezellig en we hopen dat ze ook eens kans zien (ondanks Chrit zijn ziekte) om richting Lelystad te komen.

Vroeg op de avond kwamen we aan in ons huisje. We (lees Jacques) hebben nog gekookt (Kip tandoori) en 's avonds een wijntje weggeslobberd. Dát is nl. prima te doen met één hand. Het weer was in één woord fantastisch! We hebben gewandeld met alleen een vest i.pl.v. een jas aan. Jacques heeft zelfs de tuinstoelen van boven gehaald. Het was heerlijk in het zonnetje!

Maar... aan alles komt een eind. Gisteren vertrokken we weer en om 15.00u waren we thuis. Er waren verschillende mailtjes van school en tijdens het beantwoorden ging de telefoon en hing Erna aan de lijn. Al met al was ik om zes uur pas klaar met schoolzaken. Het typen gaat ook niet zo snel met een hand. Jacques zei al: "Nou we zijn weer thuis; zit jij weer achter de PC!"

Geen opmerkingen: