zondag 21 maart 2010

BOM 5 Mixed mediaBom 5 is ook eindelijk een feit. Ik vond het onderwerp 'wensen' best moeilijk maar ik heb toch iets gevonden. Heimelijk denk ik hier wel eens aan: Lekker veel ruimte en/of een scrapwinkel beginnen in het Sauerland. Ze hebben daar nog nooit van scrappen gehoord! Hoe bestaat het, hè!!!
Het HEMA fotoblad heb ik eerst geverfd en daarna met glimmermist behandeld. Daarna heb ik wat strepen getrokken met "Wonderliner wit van Pelikan".
Voor het huis heb ik papier van Basic Grey gebruikt. Verder heb ik weer zo'n beetje alle pennen gebruikt die ik heb: Copic markers; Sakura's; Stabilo's; Signo Uni Ball alle kleuren en natuurlijk de pigment inkt pennen. Ik heb de boomstempel van Tattered Angels gebruikt en een tulpen stempel van Hero Art. De schoorsteen komt uit een grote 'muziek' stempel van Penny Black en dan heb ik nog een uiltje gestempeld. Verder allemaal restjes papier.

4 opmerkingen:

blogvanco zei

Ik vind 'm weer hartstikke leuk, je hebt echt zo'n eigen stijl Anneke. Dit wordt een heel gaaf album !!

Dilly zei

Wat is ook deze weer helemaal geweldig. Meid, ik heb het al eerder gezegd maar ik zou niet weten waar te beginnen met deze stijl. Het is helemaal jouw ding.

Dora zei

Weer zo enorm leuk, echt gaaf1

Fia zei

Wat is hij weer leuk en zo lekker vrolijk....wat een heerlijke wensen ik hoop dat ze ooit uit zullen komen!!!