zaterdag 19 juni 2010

Spulletjes uit Parijs

Natuurlijk moest ik toch ook wat meenemen uit Parijs.
Noem het maar een paar souvenirtjes.


Scraptijdschriften hebben ze daar wel. Er lagen er vier en daar heb ik er drie van meegenomen. Bij een tijdschrift zat nog een boekje. De Franse tijdschriften zijn heel anders dan de Nederlandse. Ik vind ze echt een verademing vergeleken met de twee bladen hier! Dan heb ik nog flesjes metallic - en parelmoer inkt in verschillende kleuren. Je kunt er mee schrijven met een kroontjespen maar ook verven. Dan heb ik nog een setje clearstamps en een setje Signo Uni balls fijn meegenomen.

5 opmerkingen:

Dora zei

ja de bladen zijn daar erg anders, nog nooit in handen gehad, maar ik zou ze ook zeker meegenomen hebben, ook de andere aankopen zien er erg leuk uit...
En dank je wel voor je lieve berichtje elke keer:) En ja ik ben helemaal om,A4 is erg leuk om te scrappen.

Hetty zei

Wat een mooie spulletjes heb je gekocht daar kan je weer lekker
mee aan de slag

gr hetty

Jacqueline zei

In Frankrijk hebben ze sowieso veel meer op hobbygebied. Iedere keer als ik er kom, sta ik te smullen bij al die tijdschriften. Dat ze ook scraptijdschriften hebben, wist ik eigenlijk niet. Leuk dat je ze meegenomen hebt, vooral als de stijl zo anders is. Veel plezier ermee!

Sandra1968 zei

Veel plezier met je nieuwe spulletjes en jij hebt in ieder geval even genoeg leuks te lezen :-)

blogvanco zei

Leuk hoor Anneke! Volgens mij zijn ze in Frankrijk aardig into scrap. Ik volg een aantal franse blogs en weet vaak niet wat ik zie, zo mooi !