vrijdag 8 februari 2013

Killer Queen


Op het Artjournalingforum heb ik meegedaan aan een soort uitdaging. Het is een vervolg op het artjournalen n.a.v. de Top 2000. Iedere twee weken wordt er een ander nummer gekozen en je doet al dan niet mee. De tweede keer was het mijn beurt om een nummer uit te kiezen en dat werd zonder enige twijfel: Killer Queen van Queen. 
Materiaal: 300 grams zwart papier beplakt met dessinpapier en daarna gewit met gesso. Queenie opgezet met potlood.  Zelfgemaakte lumiereverf (ecoline en parelmoerpoeder) groen voor lijfje. Twee kleuren acrylverf voor 't gezicht en de armen. Mond en ogen met Sakura glitterpen. De kroon en het zwaard zijn van metaalplaat gemaakt. Langs de randen gefileerde washitape. ;-)

8 opmerkingen:

Rieni zei

mooi geworden, ik ben op het ogenblik aan het experimenteren met mixed media. Erg leuk om te doen, maar ik ben duidelijk geen art journalist. Ik heb grote moeite met teksten en titels

nit@ zei

GAAF ik ben niet alleen een groot queen fan maar zeker ook fan van jouw werk.

groetjes
anita

Adrie zei

Super jou "Killer Queen" en het liedje zit meteen weer in m'n hoofd :-)

Je@net zei

Ziet er goed uit, Anneke!

Miriam zei

wat ziet het er mooi uit!
ik vind t knap gedaan
en wat een mooie dingen staan ertussen.

Groetjes Miriam

Scraplijn zei

Een geweldig nummer van Queen, ik zit er meteen weer in!!! hihi. Wat mis ik die toch! Leuke titel gekozen voor je art journal. mooi gedaan!

corrie zei

Had hem al eerder gespot, maar hij blijft mooi en vind jou omschrijving gefileerde washi tape hardtikke goed !!

Jenny zei

Ziet er goed uit..

Groetjes Jenny