maandag 16 februari 2009

Winter in het Sauerland

 
Posted by Picasa


Het afgelopen weekend waren we naar het Sauerland. Na alle ellende wel fijn om er even tussenuit te knijpen. Toen we aankwamen woensdagavond hadden we heel veel moeite om boven te komen; de berg op. Dat kon ook bijna niet anders want er lag een laag van zeker 30 cm verse sneeuw. Het is uiteindelijk gelukt maar het ABS remsysteem vond het niet leuk, geloof ik! Die gaf een melding dat we maar te voet verder moesten gaan. Fijn ding, die ABS!!!
De dagen daar waren rustig en ontspannend. Beetje shoppen; beetje wandelen; beetje stanzen (ik had de BigShot meegenomen) Wat we niet bij ons hadden, was onze koffer met kleding. Lekker slim, hè! Gelukkig verkopen ze in Duitsland ook kleding.

6 opmerkingen:

Ans zei

Wat een sprookje!!! Wat ligt jullie huisje toch mooi in de sneeuw! Kan me voorstellen dat dat dus echt genieten is, en ja dat vogeltje, hartstikke leuk!!

Jola zei

Op een geweldige plek staat jullie huis, zo bovenop de berg! En wat een sneeuw, super!

Anoniem zei

Wowww, schitterend, die sneeuw, jullie huisje, die vogeltjes op de fotootjes en de collage !

Ageeth zei

Ow wat een mooie foto's Anneke !! fijn dat jullie het zo lekker hebben gehad. Moest wel lachen om het feit dat je de koffer was vergeten. Is natuurlijk wel een goede smoes om te gaan winkelen, misschien moet ik hem nog maar even onthouden.

Fia zei

Wat is het daar toch prachtig!!!
Leuk die fotocollage, mooie foto's ook het roodborstje zoooo lief!!!

Je bent vast heerlijk bijgekomen weer.

Dilly zei

Anneke wat een mooie foto's. Wat 'wonen' jullie daar prachtig meid. Ohoho die koffer, zou mij ook kunnen overkomen. Wat hebben we toch veel overeenkomsten!