zaterdag 28 februari 2009

Even pauze... Luchtruim en Vliegen maarVanaf vanmorgen acht uur ben ik al bezig aan de rapporten. Ik ben best lekker gevorderd moet ik zeggen. Daarom mag ik van mezelf eventjes afleiding. Deze dubbele LO heb ik in de voorjaarsvakantie gemaakt. Het zijn foto's van op de kermis. Daarom moesten het wel hele kleurige LO's worden. Voor de rest heb ik aardig zitten freestylen. Dat vind ik naast strak toch wel erg leuk.
Gebruikte materialen: wit cardstock 2x; 2 Kruidvatvellen bewerkt met Glimmermist; kleine stukjes dessinpapier voor de schulpranden; roze Copic Marker voor de randen en pijlen; pijlen van Quickutz Revolution.

zondag 22 februari 2009

Familie Spijkerbroek 2


Deze rechterkant had ik eigenlijk meteen achter de andere aan gemaakt.
Maar er ontbrak nog iets aan en dat moest ik nog doen.
Nu dan hier de foto's. Het blad is op dezelfde manier gemaakt. Met glimmermist dus. Toch lijkt het alsof "Spijkerbroek 1" een hele andere kleur heeft. Dat is niet zo en komt volgens mij alleen door het tijdstip waarop de foto is gemaakt. Ik heb daar vaak last van. Op de dubbele LO kun je goed zien, dat het wel dezelfde kleur is.

vrijdag 20 februari 2009

Drie kolommen

Vanaf vandaag heb ik ook drie kolommen op mijn Blog. Ik had het al een aantal keer gezien op andere Blogs. Dat wilde ik ook wel. Jolanda (van Scrapsite) had een mooie oplossing. Op de site die zij had gevonden, wordt stap voor stap uitgelegd mét illustraties wat je moet doen. Ik zat er een heel tijdje tegenaan te hikken maar het was een fluitje van een cent! Op deze site staat precies wat je moet doen.
De linker kolom is nu gereserveerd voor layouts en albumpjes.

http://www.threecolumnblogger.com

donderdag 19 februari 2009

Familie SpijkerbroekDeze LO heb ik vanmiddag gemaakt. Een 300grams vel met glimmermist bewerkt. Onderaan groen en oplopend naar lichtblauw.
Om de foto heb ik een soort kader gemaakt met lintjes en kleine vierkantjes papier. Met een mal heb ik een postzegelmotief gemaakt. Dit ingekleurd met een dikke permanent marker. De stempeltjes zijn van de Inkadinkado-set: vogels. De labeltjes zijn van kleding.

woensdag 18 februari 2009

Ik houd van lolly's


Deze layout heb ik ook weer gemaakt met een Kruidvat vel.
Dit heb ik (zoals gewoonlijk de laatste tijd) behandeld met glimmermist.
De hartjes heb ik zelf gemaakt van een restje papier.
De swirl is van de Quickutz Silhouette.

dinsdag 17 februari 2009

Broer en zus


Een week geleden heb ik weer een online crop georganiseerd op Scrapcorner. Het was wel goed om even iets anders te doen. Tijd om de LO neer te zetten had ik toen niet. Vandaar dat ik 'm nu neerzet. Het is ook vakantie dus tussen de bedrijven door even wat anders doen. Op de foto's staan Martijn en Arieke.

Het papier was erg saai. Ik heb het eerst behandeld met glimmermist en daarna heb ik de randen gestempeld met een woordenboekstempel. Toen kon het er wat mij betreft mee door.

De sketch heb ik weer zelf getekend. Ik heb gebruik gemaakt van Copic Markers.

maandag 16 februari 2009

Winter in het Sauerland

 
Posted by Picasa


Het afgelopen weekend waren we naar het Sauerland. Na alle ellende wel fijn om er even tussenuit te knijpen. Toen we aankwamen woensdagavond hadden we heel veel moeite om boven te komen; de berg op. Dat kon ook bijna niet anders want er lag een laag van zeker 30 cm verse sneeuw. Het is uiteindelijk gelukt maar het ABS remsysteem vond het niet leuk, geloof ik! Die gaf een melding dat we maar te voet verder moesten gaan. Fijn ding, die ABS!!!
De dagen daar waren rustig en ontspannend. Beetje shoppen; beetje wandelen; beetje stanzen (ik had de BigShot meegenomen) Wat we niet bij ons hadden, was onze koffer met kleding. Lekker slim, hè! Gelukkig verkopen ze in Duitsland ook kleding.

zondag 8 februari 2009

Het hele weekend

zijn we bezig geweest in het huis van mijn moeder. Oh, oh... je kunt je niet voorstellen wat een werk en wat een herinneringen er allemaal aan vasthangen. Het is ongelofelijk: ik geloof dat zij niets heeft weggedaan de afgelopen 30 jaar. "Had ze dit ook nog steeds? O ja, dat weet ik ook nog". En er moet zóóóóóveel gebeuren in dat huis!!! Ik hoop van ganser harte dat wij op tijd klaar zijn met het huis. Dinsdag komt de eerste schouwing. Nu maar afwachten wat we allemaal moeten doen...