zondag 5 april 2009

Copic Markers

COPIC MARKERS OP SHEET
Sinds een tijdje zijn de Copic Markers in Scrapland gearriveerd. Dit komt omdat veel scrappers ook kaarten maken. En stempelafdrukjes inkleuren kan heel goed met... juist: Copic Markers. Dit is ook bij iedereen wel zo'n beetje bekend. Veel minder bekend is, dat je andere leuke dingen kan doen met Copic Markers. Zo kun je kleuren op sheet; metaal en stof (lintjes bv. die niet helemaal de goede kleur hebben). Zelf prachtige sheets maken met een stempelafdruk c.q. zelf getekend en inkleuren behoort nu tot de mogelijkheden.
Copic Markers zijn behoorlijk aan de prijs. In Nederland betaal je 3,95 per stuk. Als je de markers aan wil schaffen, loont het om voor een groter aantal te sparen en ze in het buitenland te bestellen. Ik zelf heb omgerekend 2,11 euro betaald per stuk. Dit was voor een doos van 72 stuks. Deze prijs is inclusief BTW en verzendkosten. Natuurlijk speelt de koers mee, dus het kan verschillen van dag tot dag. Toch is het prijsverschil aanzienlijk en wordt het op deze manier steeds aantrekkelijker om C M's aan te schaffen.

6 opmerkingen:

Ilonka zei

hoi Anneke, ik vind ze wel leuk de copic markers en het ziet er best mooi uit. Vind ze wel duur om aan te schaffen. Want je moet er toch gelijk wel wat hebben.
Leerzaam de informatie die je geeft.groetjes Ilonka

Anoniem zei

ik blijf je volgen hoor.. vind het super dat je alles zo duidelijk uitlegt.. kan je me misschien een mailtje sturen waar je ze vandaan hebt??? vind ze wel erg super..
groetjes danielle

Ellen zei

ik zit al een tijdje te twijfelen over de copic markers..ze zijn best prijzig en je hebt snel van een kleur meerdere tinten nodig... ze geven wel een heel mooi resultaat!!

groetjes ellen

Margret van de Laar zei

Hey waar heb je die besteld vanuit Duitsland? Ik moet ze ook hebben alleen dan de markers die hier in Nederland 6,80 kosten!! Zijn die daar ook goedkoper te bestellen?
Liefs

Anneke (An) Wijers zei

Hallo Margret,

Ik heb deze C.M's in Engeland gekocht.
Als je hier nog leest (ik heb geen emailadres van je) dan wil ik wel voor je nakijken wat precies de link was.

Groetjes, Anneke

Ilonka zei

hoi Anneke ik heb een vraag en jij weet dat vast. Welke inktpad kan ik gebruiken wat niet doorloopt.
Ik heb inktpads van briliance, versa magic,stazon dat vlek daar ben ik inmiddels achter. Ik zou kan je advies goed gebruiken.misschien kun je het me mailen .
Het mailadres staat op mijn blog.

Lieve groetjes Ilonka